Data sources not correct

Support for DataSlave

Moderators: Tom, ian

Data sources not correct

Postby nicka » Tue Oct 01, 2013 9:08 am

I have just installed dataslave 2.2.5 on a new machine as we are changing from the old ones.

When I open an old mapping or make a new one, the list of ODBC data sources is wrong.

If I go to the properties click the button 'Refresh Data Sources', nothing happens. Same with the button 'Manage Data Sources', nothing happens on clicking this button.

I can open 'Data Sources (ODBC)' via control panel with no problem and there the system DSN are different.

I am stuck with old/out of data sources so cant proceed !

Machine is Windows 7 Professional 64 bit.

Please advise.
thanks,
Nick
nicka
 
Posts: 4
Joined: Mon May 22, 2006 11:55 am

Re: Data sources not correct

Postby ian » Tue Oct 01, 2013 3:19 pm

Can I ask if this is true for both User DSNs and System DSNs?

Also can you please try closing and restarting DataSlave and see if the list of DSNs is still incorrect. I have tested on a Win7 64-bit machine here in the lab and can't see this problem.

What ODBC drivers to you have installed?
ian
 
Posts: 364
Joined: Sat Dec 18, 2004 8:13 am
Location: UK


Return to Support

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron