Output and Data areas Show White Screen

Support for DataSlave

Moderators: Tom, ian

Output and Data areas Show White Screen

Postby markclane » Fri Nov 22, 2013 11:20 pm

I'm on version 2.2.6. It's been a while since I've used Dataslave, but started it up today and the Output and Data areas are just showing a big white screen. There is no longer a divide between the grid and the output and data tabs that should show up below.

Any clues?
markclane
 
Posts: 1
Joined: Fri Nov 22, 2013 10:16 pm

Re: Output and Data areas Show White Screen

Postby ian » Mon Nov 25, 2013 3:04 pm

Can I suggest that you delete the settings files as these may be corrupted. The following forum post should help:

viewtopic.php?f=2&t=536&p=845&hilit=delete#p845
ian
 
Posts: 364
Joined: Sat Dec 18, 2004 8:13 am
Location: UK


Return to Support

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron